De specialist in faal- en rijangst begeleiding!

Reviews van onze (oud) leerlingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 17 reviews
by Dassiel on Faal-angst rijschool
Beste rijschool!

Ik ben via mijn man terecht gekomen bij Fons. Hij had zijn rijbewijs daar in 1 keer behaald! Eerst had ik 2 randebielen als instructeurs. Je kent het wel ... schreeuwen als je wat fouts doet,4 uur achter elkaar rijden , niet op een normale manier dingen uitleggen, Op de telefoon tussen de ritten door! Uiteindelijk gezakt omdat ik zo onzeker was en zenuwachtig werd totaal niet begrepen. MAAR TOEN belde ik Fons en had een proefrit gedaan. WERELD VAN VERSCHIL deze man is zo gepassioneerd over zijn werk en is zo professioneel! Schreeuwd niet legt netjes uit wat en waar. Geeft je goede feedback en blijft in alle omstandigheden RUSTIG. er hangt dan ook echt een hele peaceful sfeertje wanneer je rijd. En dat was voor mij echt belangrijk na 6 lessen bij Fons in 1 keer bij hem geslaagd! GOEDHART maakt het verschil!Zit je eenbeetje in dezelfde situatie kwa rijschool Dan zou ik je deze rijschool ZEKER aanraden! Want het is echt elke cent waard!

by Dassiel on Faal-angst rijschool
BESTE RIJSCHOOL

Voor dat ik bij Fons terecht kwam heb ik nare ervaringen gehad met rijscholen je kent het wel rij instrecteurs die dehele tijd op hun mobieltje zitten bij de eerste les al op de snelweg gaat.. boos worden als je iets fouts doet ...bij Fons was dit heeel anders een wereld van verschil Fons is zo chill de ritten waren zo prettig iemand die het met je meent en eerlijk isGeen 1 keer heb ik een onzeker gevoel gehad tijdenshet auto rijdenBij deze rijschool weet je ZEKER dat het echt ELKE CENT WAARD IS !!Fons echt bedankt voor alles! En voor het vertrouwen en opbouwende feedback dat je me gaf!

Review

Een hele goede rijschool, alles wordt heel rustig en duidelijk uitgelegd en Fons zal nooit boos worden op je! Wanneer je iets fout doet legt hij gewoon uit waarom dat zo is, en dat is heel fijn.

Vandaag geslaagd voor mijn rijexamen in 1 keer! Fons heel erg bedankt voor alle tips, vertrouwen, uitleg en geduld. Ik heb elke les met heel veel plezier gereden en zelfvertrouwen gekregen tijdens het rijden.Ik ben super blij!

by André de Graaf on Faal-angst rijschool
Geslaagd voor praktijkexamen

Gisteren geslaagd voor mijn rijexamen. Ben inmiddels 55 jaar en een paar jaar geleden dacht ik nu of nooit om toch nog mijn rijbewijs te halen. Het heeft wat langer geduurd dan ik gehoopt had maar dat lag zeker niet aan Fons. Hij is heel relaxed en bouwt de lessen rustig en geleidelijk op , wat ik als zeer prettig heb ervaren. Kortom zeer tevreden over zijn manier van rijles geven.

GESLAAGD!

Ik heb zo`n 2,5 jaar bij een andere rijschool gereden en steeds zonder resultaat. Toen ben ik overgestapt naar Fons. Hij heeft gekeken naar wat ik al geleerd had bij mijn vorige rijschool en daar zijn lessen op aangepast. Hij heeft mij gecoacht van begin tot het eind, en vandaag heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Ontzettend blij dat ik de keuze heb gemaakt om over te stappen. Fons is rustig en duidelijk in de auto en dat vond ik erg fijn!Fons onwijs bedankt voor coachen in de auto!

by Feden Roorda on Faal-angst rijschool
Vertrouwelijk!

Dankjewel Fons! Vandaag geslaagd voor m'n praktijk examen en dat kon alleen door de vertrouwen van Fons. Duidelijke uitleg telkens en veel vertrouwen. Ik ben hartstikke blij!

by Marion B. on Faal-angst rijschool
Ik rijd weer auto!

Al sinds mijn tienertijd had ik een grote angst voor auto rijden. Met veel leed en moeite had ik mijn rijbewijs gehaald, maar na een klein jaartje werd de angst me te veel en stopte ik met auto rijden. Na een flink aantal jaren begon het toch weer te kriebelen en besloot ik mijn angst aan te pakken. Toen ik me sterk genoeg voelde en er volledig aan toe was, ben ik via deze website bij Fons terecht gekomen. Het fijne van rijden bij Fons is dat hij totaal geen druk op me legde. Hij had goed door dat "moeten" en "te snel gaan" bij mij averechts werken; het rijden moest vooral "leuk" worden. Dus heel langzaam begon ik in de buurt te rijden en dat bouwden we langzaam op tot het rijden in Alkmaar. Alles ging op de juiste snelheid, niks werd geforceerd en Fons had prima door wanneer ik een stukje verder kon. Mede dankzij Fons rijd ik nu (dit keer) zonder angst heel Nederland door. Dus Fons, dank je wel!

Beste rijschool!

Ik heb ontzettend veel geleerd van Fons! Altijd behulpzaam, stelt je direct gerust wanneer je even twijfelt over iets of over jezelf en een lolletje kon er ook van af. Ik kreeg ook altijd meteen te horen wat ik beter kon doen (nooit wat ik "fout" deed, want dat kon volgens hem niet) waardoor ik er direct aan kon werken. Zelf ben ik een echte streskip, maar deze kant kwam niet vaak naar voren tijdens de lessen. Ik kon mij geen betere rijschool wensen. Dankjewel voor al je lessen Fons!

by Danielle on Faal-angst rijschool
Bedankt

Ik stapte bij mijn eerste rijles nogal angstig in de auto, ervan overtuigd dat autorijden niet zo mijn ding was en dat ik dit echt niet zou kunnen. Fons heeft rustig de tijd genomen met mij waardoor het rijden me eigenlijk gemakkelijk af ging, ik ben dan ook afgelopen week in een keer geslaagd voor mijn rij-examen. Bedankt Fons!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Jessica23-02-16 11:22:19

Wie had dat gedacht….in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs! Wilde al jaren rijlessen nemen, maar durfde niet.
Op mijn 36e toch de stoute schoenen aangetrokken en Fons gebeld voor een proefles, omdat ik ook wel eens met mijn twee kindjes wat verder op pad wilde als mijn man aan het werk was! 
Tijdens de proefles gaf Fons mij al het vertrouwen, dat het heus zou gaan lukken….dus doorgezet en al gauw raakte ik mede door Fons vertrouwd in de auto! 
Altijd op de afgesproken tijd voor de deur, goede uitleg, relaxte en gezellige lessen! Een aanrader!
Groetjes Jessica,

Frida Schilder10-12-15 20:09:37

Fons was mij aangeraden omdat hij een faalangst rijschool heeft en goed aangeschreven staat. We spraken af bij ijsbaan de Meent omdat ik zelf nog auto rij. Mijn doel was om alleen naar Haarlem te kunnen rijden omdat onze dochter daar woont dit durfde ik niet alleen omdat ik grote angst voor de rotonde kooimeer had. Door de lessen van Fons heb ik mijn doel bereikt en daar ben ik super blij mee. Het is een fijne rustige man hij stelt je op je gemak straalt rust uit en legt alles geduldig uit tijdens de rijles door even de auto aan de kant te zetten. Dit heb ik als zeer fijn ervaren. Ik heb totaal 13.5 uur les gehad de laatste les met de tom tom wat ik ook nog nooit had gedaan. 1.5 Week na mijn laatste les ben ik alleen naar Haarlem gereden , en vandaag 6 dagen later weer samen met mijn man om onze dochter en vriend naar Schiphol te brengen. Ik heb alles gereden en daar ben ik super blij mee . Heb je rijangst kies voor Fons hij helpt je angst zeker weten te overwinnen en het plezier in auto rijden weer terug te krijgen.

Avery23-09-15 17:43:15

Het is al bijna 3 maanden geleden dat ik mijn rijbewijs in 1keer hebt behaald Bij fons. Wij hadden een planning gemaakt om voor de bevalling van mijn vrouw de examen te doen en ja hoor het ging zoals wij dat gepland hadden. De dag na het behalen van mijn rijbewijst, is mijn vrouw bevallen. Echt een aanrader voor iedereen. Tot binnenkort fons, maar dan komt me vrouw bij je lessen.

anita30-08-15 18:52:23

Fons, You are the best11thx

Astrid29-08-15 09:34:36

Met behulp van de lessen bij Fons met zijn heldere uitleg, begrip en geduld is het gelukt om stap voor stap mijn angst voor autorijden te overwinnen! Bedankt!

Patrick29-07-15 15:12:10

Twijfel niet om hier te gaan lessen! Fons is sociaal en heel goed en geduldig, dus de rijlessen blijven leuk en leerzaam tot het eind. Maandag mijn rijbewijs gehaald mede dankzij deze rijschool!
groetjes Patrick,

peter28-07-15 09:24:55

super

Lida ter Hofstede27-07-15 20:39:12

Lida ter Hofstede

Al 40 jaar mijn rijbewijs en alleen maar bekende
stukjes gereden.

Heb eindelijk de moed gevonden om mijn rijangst
voor de snelweg

aan te pakken met hulp van autorijschool Goedhart.

Na intake met Fons rustig begonnen in eigen buurt
en al vrij snel

leren invoegen op de ring van Alkmaar. Ik was echt
doodsbang,

maar door Fons zijn goede uitleg, rust en geduld,
ging het langzamerhand 

beter. Na 6 lessen de snelweg op en het was minder
eng dan ik dacht.

Steeds verder en drukkere wegen, wie had dat ooit
gedacht.

Volgens Fons mag ik trots zijn op me zelf en dat
ben ik nu ook wel.

Fons ik ben je heel dankbaar, jij was precies
degene die ik nodig had.

Ik beloof je, dat ik je raad om vooral te “blijven
rijden” zal opvolgen.

Miriam Groot14-03-15 15:47:12

Toen ik net mijn rijbewijs had in 1975, had ik al direct een paar nare ervaringen.Na ook nog een aanrijding durfde ik niet meer te rijden.Wel heb ik altijd mijn rijbewijs laten verlengen.Vorigjaar besloot ik weer les te gaan nemen bij een rijschool voor bange mensen zoals ik.Ik kwam terecht bij rijschool Goedhart en kreeg les van Fons.Als ik iets doms deed zei Fons heel rustig"geen paniek,niet erg,daar leer je van"En ik leerde er ook van.Fons begreep waarom er iets mis ging en legde dan nog eens uit hoe ik dit kon voorkomen.Dát had ik nodig. Stapje voor stapje kreeg ik weer wat zelfvertrouwen en plezier in het rijden.Fons stimuleerde mij om zelf weer achter het stuur te klimmen een kleine stukjes te gaan rijden.Het kostte mij slapeloze nachten maar het ging goed.Wel ben ik les blijven nemen totdat ik rustig en zelfverzekerd de grote weg op kon.Ik had nooit gedacht dat ik dit ooit zou kunnen maar Fons overtuigde mij ervan dat ik dat kon, als ik maar bleef rijden.Hij had gelijk en ik ben apetrots dat ik op mijn 68e toch weer zelfstandig achter het stuur zit, zelfs zonder angst op de grote weg. Fons we kregen het samen voor elkaar.Fons wat ben ik blij met je. 

Esther27-02-15 20:31:18

Na nare ervaring bij rijschool (ruim 20 jaar geleden,) heb ik rijangst gekregen. Paar maanden geleden de stap genomen om opnieuw rijlessen te gaan nemen, en op zoek gegaan naar rijschool die mensen begeleidt met rijangst. Wat een verademing om les te krijgen van Fons, hij is zo kalm en rustig en heeft echt de tijd genomen. Na 10 rijlessen heb ik langzaamaan weer wat zelfvertrouwen gekregen. Nu vooral veel gaan rijden om ervaring op te doen. De rijangst is nog niet geheel verdwenen maar ik voel me een stuk zekerder in de auto en ben blij dat ik lessen heb gehad bij Fons!

Merijn Dekker24-02-15 10:42:39

Een aantal weken terug mijn rijbewijs behaald. Al mijn lessen gevolgd bij Fons. Elke les was iets om naar uit te kijken. Nooit met tegenzin de auto in moeten stappen. Op een fijne en rustige manier werd alles duidelijk uitgelegd.Ben blij dat ik mijn keuze had gevestigd op Auto rijschool goedhart. Ging met het nodige zelfvertrouwen het examen tegemoet. Fons had altijd begrip voor alles en dat stelt je toch erg op je gemak. Een echte aanrader voor iedereen die begint met lessen. Een uitblinker! Ga vooral zo door. Bedankt!

Hélène20-02-15 11:47:38

Vorig jaar lessen genomen bij Fons. Had een angst opgebouwd en durfde niet meer buiten de stad en zeker niet op de snelweg te rijden!! Door dit weer langzaam op te bouwen, raakte ik over deze angst heen. Heb het als heel prettig ervaren om van Fons les te krijgen. Hij is geduldig, ontspannen en geeft gezellig les. Ik pak nu de auto en over de snelweg rijden? Géén probleem!! Bedankt FONS, je bent TOP!

yorinde19-02-15 21:02:42

Een ontzettend leuke rijschool waar je heel goed begeleid wordt. Bedankt Fons voor de hele leuke tijd ! En de lessen waar ik heel veel van heb geleerd. Vandaag dan eindelijk mijn rijbewijs gehaald. Dat was nooit gelukt zonder jou!!!
Groetjes,
Yorinde

Jannie Viergever17-02-15 16:43:06

Negen maanden na mijn auto-ongeluk mocht ik weer gaan autorijden, maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Ik kreeg het al benauwd bij de gedachte in een auto te moeten zitten of met iemand mee te rijden, laat staan zelf weer te rijden.Mijn dochter ging op zoek naar een rijschool, gespecialiseerd in het mensen opnieuw vertrouwen geven in het verkeer en vond jouw rijschool.Na het intakegesprek ben je op een rustige en begripvolle manier met me aan de gang gegaan.Je zag alles,zonder dat ik het in de gaten had, laste een rustpauze in als het me te veel werd en gaf me tips waar ik nog steeds veel aan heb. Fons, ik ben je ontzettend dankbaar en vindt het heel byzonder hoe je het hebt gedaan. Jij hebt me geholpen weer vertrouwen in het autorijden te krijgen en dat ik weer blij auto rij.

Fatima Koalal08-02-15 14:13:42

19-03-14 08:37:40Vorig jaar na 10 jaar niet gereden te hebben weer lessen genomen bij, nu tuf ik weer het hele land en buitenland door. Ik durfde niet meer te rijden, vond het eng om op snelweg te rijden en was bang om iemand dood te rijden. Ik zat in het begin heel gespannen in de auto maar Fons stelde me op mijn gemak. Het ware hele fijne lessen met een rustige instructeur, die keek naar wat ik nodig had en waar ik angst voor had. Hij nam de tijd en legde alles duidelijk uit. Als een les iets langer duurder was dat geen probleem en hoefde ik niets extra’s te betalen. Bedankt

angelique08-02-15 14:13:19

04-02-14 20:39:27vandaag examen gedaan, in 1x geslaagd. Zeer goede en geduldige instructeur. Blijft altijd rustig en vriendelijk. Bedankt

Jos08-02-15 14:12:58

29 juni 2013 | Jos Rijschool Goedhart in Alkmaar de besteBij mij in de straat Lest iedereen bij rijschool Goedhart. IK ben ook gaan lessen bij de rijschool en ik was in een keer geslaagd. Raad iedereen aan om hier te gaan lessen.

Chantal de Jong08-02-15 14:12:11

06 maart 2013 | Chantal de Jong JoepieFons en Chester van rijschool LBC zijn top, in een keer mijn rijbewijs! Echt een aanrader ga hier heen als je je rijbewijs wil halen,en niet duur.

Frank08-02-15 14:11:49

20 november 2012 | Frank Deze ochtend geslaagd voor mijn rijbewijs.Vanmorgen examen gedaan en in twee keer geslaagd, eerste keer vergat ik voorang te verlenen. maar nu toch mijn rijbewijs, rijschool bedankt.

Mike Steenman08-02-15 14:11:25

30 september 2012 | Mike Steenman LBC alkmaar snel en goed.Spoedopleiding gedaan en geslaagd in een keer met een ttt.

Wendy Bloom 2/208-02-15 14:10:57

… Chester heeft me heel veel geleerd, mijn kijkgedrag was niet goed. Ik moest verder vooruitkijken en dit nam al heel wat angst weg. (2 rijscholen die mij dit dus niet hadden geleerd!?! Ook gaf hij mij tips om een vrachtwagen in te halen. (ipv naast de vrachtwagen blijven rijden en stoppen met ademhalen totdat ik licht in mijn hoofd werd maar hij raadde mij aan om te proberen om via de spiegel vd vrachtwagen oogcontact met hem te maken (zo ziet de chauffeur je ook) en soms zei hij probeer te kijken hoe hij eruit ziet…en voordat ik het wist was ik de vrachtwagen al voorbij!!! ook leerde hij mij hoe je een noodstop moet maken. ik heb mij al die tijd afgevraagd of ik een noodrem heb kunnen maken tijdens die aanrijding (al mijn vriendinnen wisten wel even hoe dat moest …handrem trekken noem maar op) nou en ze hadden het allemaal fout!! ik heb zoveel geleerd ondanks dat ik mijn rijbewijs al had en mijn angst is foetsie. chester is een topper…zo geduldig en liep een les eens uit??geen probleem en extra betalen? nee hoor dat hoefde niet! Lieve chester ik wil je enorm bedanken voor je hulp! alleen maar!!zie omschrijving!! ja eentje…hij is voor az en ik voor ajaxhttp://www.tboek.nl/gastenboek/s/19.gif

wendy booms 1/208-02-15 14:10:37

08 augustus 2012 | wendy booms al jaren mijn rijbewijs (na 2 rijscholen te hebben gehad) maar durfde na een aanrijding niet meer de snelweg opIk heb al een aantal jaren mijn rijbewijs (na het switchen van rijscholen) maar vorig jaar reed in met 80 km pu in op een auto die "vergat" voorrang te verlenen. Sindsdien zat ik zo gespannen in de auto, soms ook tot aan hyperventileren aan toe. Ik durfde niet meer de snelweg op en vrachtwagens inhalen?? nou ik reed dan liever 80 km pu op de snelweg achter een vrachtwagen dan deze in te halen.

Jan Bruin08-02-15 14:09:39

24 juli 2012 | Jan Bruin GeslaagdHeel mooi ik kan nu een auto kopen. In een keer geslaagd

Margot08-02-15 14:09:20

19 juni 2012 | Margot Geslaagd bij LBCDe instructeurs van deze rijschool zijn zeer goed in het je geruststellen in de auto en geven je het zelfvertrouwen wat je nodig hebt om auto te rijden. En niet helemaal onbelangrijk, ze zijn uiterst bekwaam in hun vakgebied!! In een keer geslaagd

Remco08-02-15 14:09:01

12 april 2012 | Remco Klasse rijschoolLBC is een klasse rijschool, klasse en rustige rijinstructeur die alles perfect uitlegt. Perfecte uitleg Klasse rijinstructeur Altijd op tijd geen minpunten

Remco08-02-15 14:08:42

25 maart 2012 | Remco RijbewijsIk heb hem mijn rijbewijs, rijschool LBC is gewoon goed. In een keer gehaald.

Marin Gooijer08-02-15 14:08:19

07 maart 2012 | Marin Gooijer Super Rijschool!Ik heb vanmorgen in 1 keer m’n rijbewijs gehaald! Dat is grotendeels te danken door de rustige en prettige manier van lesgeven bij deze rijschool. Ik vond het in het begin heel eng om te gaan rijden, maar ik voelde me al snel helemaal op m’n gemak. Ik kan iedereen aanraden te gaan lessen bij Goedhart. Qua prijs-kwaliteit verhouding een van de beste rijscholen!! Chester, heel erg bedankt! Niet te duur Prettige manier van lesgeven Op het examen ook écht examenklaar Geen!

Sander08-02-15 14:07:49

22 februari 2012 | Sander GeslaagdIk heb hem, mijn rijbewijs rijschool Goedhart is de beste.

Sabrina08-02-15 14:07:23

15 januari 2012 | Sabrina Rijles op mijn 17de!de nieuwe regeling is ergens vorig jaar gestart en ben meteen begonnen met lessen. Ik vind het erg leuk en soms wel wat lastig natuurlijk, maar ben daarin lang niet de enige. Mijn lesinstructeur is erg rustig in zijn uitleg en ik snap de dingen daardoor vrij snel. Het is lastiger dan ik gedacht had maar voorlopig zit ik prima in de lesauto! Rustige, duidelijke uitleg Op een leuke manier de lesstof brengen Heel veel begeleiding Geen

Mariska08-02-15 14:07:01

29 november 2011 | Mariska Wel geslaagd bij GoedhartBij rijschool LBC heb ik mijn rijbewijs gehaald. Ik nam een half jaar geleden een spoedopleiding bij de ANWB en ben daar drie keer gezakt op mijn examen. bij de derde keer zei de examinator tegen mij dat ik beter een faalangstexamen kon aanvragen,bij de ANWB konden zij mij niet verder helpen en ook mijn instructeur wist niet hoe hij dit moest aanpakken. Daarna heb ik gebeld met LBC en een proefles afgesproken,deze instructeur wist wel wat er aan de hand was met mij. Na 10 faalangstlessen examen gedaan en dit keer dus wel geslaagd. Deze instructeur stelt je op je gemak in de auto Geen minpunten

Klaasjan08-02-15 14:06:34

21 november 2011 | Klaasjan GeslaagdIn een keer geslaagd!!!! Rijschool LBC bedankt voor de lessen,ik kan iedereen deze rijschool aanbevelen.

Alex08-02-15 14:06:13

19 november 2011 | Alex AutorijlesIk ben 16 en ik heb autorijles bij rijschool LBC bij een leuke instrukteur.

Monique08-02-15 14:05:52

16 oktober 2011 | Monique Ik durf auto te rijden.Gefeliciteerd het is je gelukt. ik durf weer auto te rijden. Dat het gelukt is komt door: 1)Jouw uitstralinghttp://www.tboek.nl/gastenboek/s/28.gifeze vertelde me dat het echt goed zou komen. 2)Je humor:wat voor ontspanning in de auto zorgde. 3)Je vermogen om me te leren vertrouwen hoe ik overzicht kan houden,de zin,altijd informatie ophalen staat in mijn geheugen gegrift. 4)Je kennis omtrent rijangst waardoor je mijn angsten hebt weten te zegevieren. Voor dit alles mijn hartelijke dank! Veel succes en alle goeds Hartelijke groet Monique

Sandra Meerkamp08-02-15 14:05:28

13 september 2011 | Sandra Meerkamp Rijschool LBC uit AlkmaarIn een keer geslaagd bij rijschool lbc, wat ben ik blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb en niet voor een andere school. twee van mijn vriendinnen rijden bij een andere rijschool en die zijn al meerdere keren gezakt en gaan nu ook naar deze rijschool,ik kan het iedereen aanraden om hier te gaan lessen. Gratis examen,gratis proefles en aardige instructeur. zijn er niet.

Silvia08-02-15 14:05:05

08 augustus 2011 | Silvia Blij met autorijschool GoedhartIk kreeg bij mijn oude rijschool het gevoel dat ze het examen niet wilde aanvragen, voor mijn gevoel vond ik dat ik klaar was voor het examen. Als ik het aangaf dat ik examen wilde gaan doen kreeg ik elke keer te horen dat ik nog een paar lessen moest nemen. Ik was hier helemaal klaar mee en ben gestopt bij deze rijschool,op internet vond ik rijschool lbc en ik heb het hele verhaal uitgelegd. Na een proefles heb ik afgesproken dat ik eerst een TTT moest gaan doen om te kijken of ik er echt klaar voor was,en dat was ook zo! Examen aangevraagt en nog een paar lesjes gereden ( nog veel bijgeleerd )en examen gedaan. GESLAAGD. Ik wil Chester bedanken voor het vertrouwen wat ik van hem kreeg.

Mia08-02-15 14:04:20

25 juli 2011 | Mia Ik durf weer in parkeergarages te rijdenHet was heel eng om in parkeergarages te rijden maar na een aantal lessen bij LBC autorijschool durf ik het weer.

Karin08-02-15 14:02:43

08 juli 2011 | Karin Rijschool LBC Alkmaar super snelMijn werkgever had gebeld met LBC omdat ik mijn rijbewijs snel nodig had,met een week kon ik mijn theorie halen en twee weken later mocht ik op examen. Hierbij wil ik rijschool LBC hartelijk bedanken dat dit zo snel kon en dat ik nu lekker kan autorijden.

Dirk Burger08-02-15 14:02:22

27 juni 2011 | Dirk Burger Rekensom rijlessenIK les bij rijschool LBC omdat ik waar voor mijn geld wil. Deze rijschool is aangesloten bij de bovag en rekent een eerlijke prijs zonder verborgen regeltjes. ik kon ook gaan lessen Bij een andere rijschool voor €34,- per 50 minuten,en dan krijg ik 2 keer 50 min dat is €68,- per les. BIJ rijschool LBC krijg ik anderhalf uur les voor € 60,- en meestal gaan we nog wat langer door. Dat is dus een verschil van €8,- per les maal 20 uur =€ 160,- Deze €160,- euro hou ik dus mooi in mijn zak bij deze rijschool. Vraag dus bij een rijschool hoe lang een lesuur duurt en of ze veel koffie drinken tijdens jou les. Alle minuten die mijn instructeur pauze neemt schrijft hij op en hou ik tegoed zodat het mij geen geld kost. Als ik ze tegenkom laat ik het weten.

Annelies08-02-15 14:01:59

21 juni 2011 | Annelies IK durf weer op de snelweg te rijden dankzij rijschool LBCHet is een ramp als je in Alkmaar woont en in Amsterdam werkt en je durft niet meer op de snelweg te rijden (ik was echt bang). contact opgenomen met chester en na 8 lessen durf ik weer via de A9 naar mijn werk te rijden. Chester je bent super. Dankjewel dankjewel dankjewel. Als je iets niet meer durft met de auto bel dan met deze rijschool ze nemen echt alle tijd voor je.

Elly08-02-15 14:01:25

17 juni 2011 | Elly Geslaagt voor auto examen bij rijschool LBCGisteren geslaagt voor het examen en vandaag ga ik met mijn vader een auto kopen. rijschool lbc jullie zijn tof.

chester08-02-15 14:01:05

06 juni 2011 | chester Verdien € 100,- met het maken van je theorie onlineAls eerste wil ik alle leerlingen hartelijk bedanken voor hun reacties. Wij als rijschool vinden het mooi dat wij veel mensen met rijangst,faalangst,examenangst kunnen helpen. Wij geven ook gewone rijlessen en dat gaat ook geweldig goed. Ook wil ik instructeur Fons bedanken voor zijn groote inzet binnen ons bedrijf. Wij hebben nu ook een webshop op onze website waar u theorie online kan maken en als u een foutloos examen maakt bij het cbr krijgt u € 100,- teruggestort op uw rekening ( kijk even naar de voorwaarden ). Vanaf de webshop kunt u ook theorie boeken en cd,s kopen, deze heeft u dan binnen 2 werkdagen in huis . Met vriendelijke groet Chester

Miranda08-02-15 14:00:39

31 mei 2011 | Miranda Eerst theorie leren en dan de lesauto inIn november word ik 17 en als het doorgaat begint het begeleid rijden. Ik ben nu al begonnen bij rijschool lbc en ik kan via hun website online mijn theorie leren en dat is best kicken,ik heb met de rijschool afgesproken dat als het begeleid rijden begint dat ik dan op mijn verjaardag kan beginnen met rijden en dat ik daarvoor al op theorie-examen kan . Dat ik voor deze rijschool gekozen heb, is omdat mijn vriendin in een keer geslaagd was en zij is heel onzeker maar door haar instructeur heeft zij het wel gehaald. Groetjes Miranda

Miranda08-02-15 14:00:17

23 mei 2011 | Miranda Bang voor vrachtwagens.IK was bang om vrachtwagens in te halen, maar na een aantal lessen durf ik weer. Ik wil mijn vriendinnen bedanken voor het aanraden van deze rijschool.

Margaret08-02-15 13:59:57

13 mei 2011 | Margaret Geslaagd!!Slechte ervaring gehad met andere rijschool. Niet goed voorbereid examen moeten doen en daardoor niet gehaald. Met rijschool L.B.C. is mijn zelfvertrouwen vergroot. Ik heb in zeer korte tijd veel geleerd en het examen behaald. Ik voelde me erg op mijn gemak; Ches zorgt voor goede persoonlijke begleiding. Rijschool L.B.C is zeker aan te raden!! Ches heel erg bedankt & tot ziens op de weg!! Goede voorbereiding voor het examen.

Jaan de Graaf08-02-15 13:59:36

12 mei 2011 | Jaan de Graaf Snel mijn rijbewijs.Mijn wergever wilde dat ik snel mijn rijbewijs zou halen,dus gebeld met deze rijschool en ik kon binnen een week al beginnen met een spoedopleiding. Binnen drie weken kon ik al op examen en ik was in een keer geslaagd. Bij deze wil ik mijn wergever ( die de helft betaald heeft ) bedanken en ook rijschool Goedhart. Met vriendelijke groet, Jaan veel lessen in de week en duidelijke uitleg.

Janwillem08-02-15 13:59:14

13 april 2011 | Janwillem Faalangstexamen geslaagdIk ben geslaagd voor mijn examen en ga vandaag een auto kopen. Op school was ik al bang voor mijn examens en tegen het rijexamen keek ik erg op ik stond echt met het zweet op mijn hoofd,maar dankzij mijn faalangst lessen ging het examen als een trein. Fons je bent super.

Kees08-02-15 13:58:47

06 april 2011 | Kees Eindelijk mijn rijbewijsBij mijn vorige rijschool was ik vier keer gezakt op kijken en die instructeur gaf mij nooit uitleg hoe ik dan wel moest gaan kijken. Ik was dat zo zat dat ik via een vriendin van deze rijschool hoorde. Bij rijschool LBC leerde ik niet kijken MAAR WAARNEMEN!!! Het koste mij nog wel een paar lessen maar nu heb ik hem. Chester en Fons HARTELIJK BEDANKT voor de goede en leuke lessen.

Merel08-02-15 13:58:26

15 maart 2011 | Merel Gratis proeflesEerste rijles was helemaal gratis en ik voelde mij helemaal tot rust komen ( ik was enorm gespannen )ik ben erg blij dat ik bij deze rijschool ga lessen want ze nemen alle tijd voor mij. Mijn buurmeisje was in een keer geslaagd bij deze instructeur en ik hoop dat ik het ook in een keer haal.

Erik de Goede08-02-15 13:57:57

06 maart 2011 | Erik de Goede GeslaagdIn december begonnen met rijles en afgelopen vrijdag geslaagd. RIJSCHOOL LBC BEDANKT !!!!!

Elly08-02-15 13:57:32

21 februari 2011 | Elly OpfriscursusIk had 10 jaar niet achter het stuur gezeten en wilde weer autorijden.Gelukkig heb ik me bij Rijschool LBC aangemeld.Wat een rustige en duidelijke aanwijzingen heb ik gekregen.Na 6 lessen voel ik weer het zelfvertrouwen om zelfstandig met de auto op pad te gaan .Grote waardering voor Chester!!!! Geduldig en ook complimenten uitdelend. Ik zou ze niet kunnen bedenken!

M Kemp08-02-15 13:57:10

13 februari 2011 | M Kemp Rijschool LBC de besteIk vindt LBC de beste rijschool waar ik les van heb gehad omdat ik bij vier rijscholen heb gelest en ik maar niet verder kwam na 60 rijlessen en 4 examens was ik het zat en ging ik naar deze rijschool na 12 rijlessen werd mijn examen aangevraagt en was ik eindelijk geslaagt. 30 januari 2011 | Rob Boersma GeslaagtGeslaagt!!!!!!!!!!!!!! Ik heb mijn rijbewijs

Saskia van der Meer08-02-15 13:56:45

06 januari 2011 | Saskia van der Meer Saskia uit schagenIk heb een lespakket gekocht bij de rijschool en ik ben nu bij les 28 en ik ga volgende maand op examen,ik had nooit van mijzelf verwacht dat ik zo snel het autorijden zou leren. De toets ging geweldig en ik moet nu nog wat verder vooruit kijken. Als ik volgende maand geslaagt ben dan kan ik lekker gaan kijken voor een auto. Groetjes Saskia binnen drie maanden mijn rijbewijs?

Ari Blom08-02-15 13:56:22

20 december 2010 | Ari Blom Examen uitgesteld uitgesteld door sneeuw.mijn rijexamen was door sneeuw uitgesteld door het cbr,en de rijschool heeft toen onmiddelijk actie ondernomen en ik kon na 11 dagen opnieuw examen doen. Via deze wil ik rijschool lbc bedanken voor het snelle handelen, want nu kan ik nog voor de kerst autorijden.

Chantal08-02-15 13:55:59

02 december 2010 | Chantal Autorijden in het donkerIk was bang om s’avonds auto te rijden en ik heb een aantal lessen genomen om van mijn angsten af te komen en ik heb heel veel geleerd en durf nu weer in het donker de auto te pakken. Hartelijk dank voor het vertrouwen en de lessen. Lieve instructeur en heel geduldig

Yvonne08-02-15 13:54:47

08 oktober 2010 | Yvonne Rijangst in het verkeerIk durfde niet meer op de snelweg te rijden(heb al 23 jaar mijn rijbewijs). Ik had gehoord van deze rijschool en ik belde ze op om te lessen. IN de auto had ik een instructeur die heel kalm en op een rustige manier uitlegde wat ik niet goed dee bij het kijken. Nu durf ik alles weer. Dank je wel Fons. Met 10 uurtjes les voel ik me weer op mijn gemak in het verkeer. Geen minpunten

Kees08-02-15 13:54:22

25 augustus 2010 | kees examenangstik was al 3 keer gezakt voor het examen en heb toen contakt opgenomen met deze rijschool en na een aantal lessen geslaagt. ik kreeg goede uitleg over het geen wat ik op de examens verkeert ging en ik had goede begelijding naar het examen toe zodat ik niet meer bang was voor het examen. kan niks verzinnen.